Kies ook voor meer werkgeluk

In de video werkgeluk leer je een vaardigheid waardoor je je werkgeluk (en eigenlijk veel meer) direct kunt vergroten.

Het is eenvoudig, een gevalletje ‘Als je het eenmaal ziet, kan je het niet meer niet zien’. Toch kan het even oefenen zijn. Meld je hieronder aan voor de video.

Herken je dat sluimerende gevoel?

Misschien ken je dat sluimerende gevoel, dat je de dingen in je leven eigenlijk anders wilt. Wat het precies is en hoe duidelijk dat gevoel is varieert.

Een lange tijd heb ik hetzelfde vage onrustige gevoel gehad waar ik niks mee deed. Tot ik een wake-up call kreeg in de vorm van steeds slechter gaan zien en allerlei enge opties als oorzaak. Gelukkig liep het goed af – met nog steeds de benodigde zorg en aandacht –  en kon ik snel de draad weer oppakken.

Alleen wilde ik het oude draadje niet meer, ik was hard toe aan een nieuw draadje!

Het bracht me naar ruim 10 jaar persoonlijke ontwikkeling waarin ik zoveel heb geleerd!

En nee, je hoeft echt geen 10 jaar aan persoonlijke ontwikkeling aan te gaan voordat je iets kunt veranderen in je leven.
Juist met kleine maar de juiste stappen kan je grote veranderingen teweegbrengen die jouw leven positief zullen veranderen.

Vul hieronder je naam en email in zodat je de video kunt bekijken. Je ontvangt een bevestiging in de mail, check de spam/reclame indien je na 5 minuten nog niets hebt ontvangen. Lukt er iets niet? Mail gerust naar martine@vitamaz.nl.

Neem ook weer de touwtjes in handen van jouw (werk)geluk!

Bekijk snel de video en mogelijk vind je nog wel meer leuks in jouw persoonlijke account 🙂 – ik licht het toe in de mails die je ontvangt.

Tot snel!

Scroll naar top
VitaMaz draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches