Bedankt voor je aanmelding!

Super dat je meedoet met de workshop Opstellingen op 22 augustus! Hieronder vind je de betaallink. Na betaling is je deelname definitief.

 

Klik hier om te betalen >

 

Binnen een dag ontvang je de bevestigingsmail met factuur en nogmaals de betaallink.

 

Mocht je niets ontvangen, kijk dan voor de zekerheid even in je spambox, misschien dat de mail daarin terecht is gekomen. En anders kan je ons gerust even mailen op info@vitamaz.nl.

 

Graag tot 22 augustus!

Ieder mens wordt gedreven door een overtuiging. Soms zijn dingen bewust, heel vaak onbewust. Achterhalen wat de drijfveer van jou of je organisatie is, is de mooiste puzzel die ik mij kan wensen.

Grote veranderingen maken duidelijk dat iedereen anders is. Er is geen goed of fout. De acties en reacties zijn enkel het gevolg van een andere ‘wiring of the brain’. Ieder brein is op zijn eigen manier geprogrammeerd.

Maar hoe loopt deze bedrading en waarom reageer jij zo en je team niet? Ik help graag mee bij het inzichtelijk maken van denkpatronen: zo ga je ontspannen nieuwe en onverwachte situaties tegemoet!

Wat wel kan helpen om in ieder geval te ontspannen in nieuwe en onverwachte situaties, is door inzicht te hebben in hoe de bedrading in jouw brein eigenlijk loopt. En laat dat nou mijn hobby (en werk) zijn!