Coaching - VitaMaz
Zoeken
Sluit dit tabje

Persoonlijke coaching

Je hebt het eigenlijk wel goed voor elkaar. Je werkt, hebt een druk maar goed leven, runt het gezin en onderhoudt ook nog de sociale contacten.
Eigenlijk zou je alleen maar blij moeten zijn. Eigenlijk moet je niet zeuren.

En toch.., ben je niet blij, zit je niet lekker in je vel, kom je eerder uitgeput dan vol energie terug van je werk en het is gewoon alsof je een oude jas draagt die je allang niet meer past.

Jij wilt:

Ik wil iets anders

maar ik heb geen idee hoe of wat

De meeste vrouwen (en mannen) die ik coach komen binnen met deze vraag of een variant daarvan. Het gaat om werk, vaak gaat het om loopbaan én leven. Ik zie die twee dingen niet los van elkaar. Je bent immers één en dezelfde persoon.

Tijdens persoonlijke coaching kijken we naar wat je wilt bereiken, wat wil jij in handen hebben als we weer afscheid van elkaar nemen.
Mijn taak is het om dat in het vizier te houden
terwijl jij stappen zet en ontdekt.

Na meer dan 12 jaar ervaring in het coachvak heb ik goed zicht op wat voor wie werkt en wat niet.
Over het HOE hoef je je even geen zorgen te maken.
We gaan samen op pad zodat jij daarna weer vol energie zelf verder kunt.

Praktisch

Als je interesse hebt in coaching plannen we eerst een kennismakingsgesprek. Dat is gratis en vrijblijvend. Bij coaching is een wederzijdse klik heel belangrijk.
Ook als je nog niet precies weet wat je vraag is, kan je een kennismaking plannen. We kijken samen kijken of coaching past bij dat wat voor jou speelt.

Tijdens de kennismaking leg ik meer uit over de opbouw van een traject. Ik werk met pakketten van 5 sessies (90 min), verdeeld over ongeveer 3 maanden. Meestal ben je dan een heel eind op weg en een aanvullende afspraak kan altijd nog.

Gedurende het traject kun je ook tussen de afspraken door een beroep op mij doen, ja mag altijd sparren. Ik zal je uitdagen om tussen de afspraken door stappen te zetten, soms door een oefening, soms door een concrete actie. Maar altijd passend bij jouw vraag, behoefte en wensen.

Aanvragen via een werkgever is zeker ook mogelijk. Geef dat tijdens de kennismaking even aan voor een eventuele offerte of aanvullende info.

Een afspraak voor een kennismaking maak je via martine@vitamaz.nl

Gratis kennismaking

3 maanden begeleiding

Altijd tussendoor sparren

Aanbod op maat, jij bepaalt

Ik heb een enorm vertrouwen in mensen. Punt. En ik geloof in de capaciteit van mensen om de touwtjes in handen te pakken en hun leven mooier te maken. Ik geloof ook dat je daarvoor soms de diepte in moet én dat mensen soms diep (moeten?) gaan, het leven is nou eenmaal niet zoals een romcom uit Hollywood. Soms is het moeilijk en ‘messy‘. Ik geloof óók dat coaching gericht hoort te zijn op wat mogelijkheden en dat lang blijven hangen in filosoferen en analyseren niet nodig is. Concrete plannen en concrete actie, dat brengt je verder.

Tot slot geloof ik dat ik als coach de verantwoordelijkheid heb om je verder te helpen. Je mag van mij verwachten dat je je beter gaat voelen door de dingen die ik aanreik. Ja, je bent en blijft zelf verantwoordelijk om stappen te zetten, maar tijdens het traject sta je er niet alleen voor, ik zet alles in om jou te helpen jouw doelen te bereiken. We doen het samen, tot je het weer zelf doet.

Investering

Particulieren
€ 750,- exclusief btw. Totaalprijs voor de 5 sessies en alle ondersteuning gedurende 3 maanden. Betalen in 3 maandtermijnen is mogelijk.

Coaching via werkgever
€ 1.297,- exclusief btw. Dit is een totaalprijs voor het gehele traject. Hierin zit ook de mogelijkheid voor contact of overleg met de werkgever (dit is nooit zonder jouw toestemming, jouw aanwezigheid en heldere vooraf gemaakte afspraken over het doel en de inhoud van dat overleg).

Wat klanten zeggen

Niet weer een coach dacht ik eerst. Maar Martine heeft meer gedaan dan enig andere ondersteuner. Bij elke afspraak werd mijn wereld een stukje lichter.
Christine
Beleidsmedewerker gemeente
Lang dacht ik dat ik mijn werk voor altijd zou blijven doen, zelfs toen ik helemaal vastliep. Ik dacht niet dat ik ook nog nieuwe keuzes kon maken. Want wat en hoe dan? Toch durfde ik het en zit ik nu weer goed in mijn vel. Met hele andere baan én een deel van de leuke dingen van de verpleging.
Cindy
Verpleegkundige
Bijzonder hoe je in een korte tijd zoveel inzichten rijker bent over jezelf en je leven. Martine heeft een hele fijne energie.
Priscilla Koster
Vegan Food Inspirator
Scroll naar top
VitaMaz draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders