Weten Wat je Wilt in een Weekend - VitaMaz
Zoeken
Sluit dit tabje

Weten Wat je Wilt - online retraite

Helderheid in één week

Na deze online retraite:
– Weet je precies wat jouw volgende stap is in je loopbaan.
– Heb je in één week een keuze gemaakt.
– Heb je een helder plan om met gemak in actie te komen.

Je meld je via de link aan voor de interesselijst. Je wordt dan geïnformeerd zodra de data bekend zijn. Je zit dus nog nergens aan vast.

Waarom deze online retraite

Stop met twijfelen, kies en kom in actie!

Vaak blijven we in cirkeltjes denken en blijven we hangen in de mogelijke beren op de weg. Als jij ook vaak denkt ‘ik wil wel maar eerst moet er nog ……’ dan herken je vast ook wel dat er altijd wel een reden is voor uitstel. Maar.., NU gaat het je WEL een keer LUKKEN!

Waar wacht je nog op?

SBF_VitaMaz Martine 2019-9835
Voor Wie is deze online retraite?

Voor iedereen die snel helderheid & actie wil

Als je een duidelijke keuze wilt maken in je loopbaan maar daar niet goed uitkomt, dan brengt deze training je precies die focus en coaching die je nodig hebt om stappen te zetten.
Als je denkt dat het allemaal vanzelf wel beter wordt dan is dit niets voor jou maar als je aan de slag wilt gaan dan zeker wel!

In deze training maak je heldere keuzes en kom je snel in actie, dat wil jij toch ook? We starten weer eind maart, doe je ook mee?

 

Ervaringen van anderen

Bijzonder hoe je in een korte tijd veel inzichten rijker bent over jezelf en je leven. Martine heeft een hele fijne energie.
Priscilla Koster
Vegan Food Inspirator
Bij andere programma's gaat het vaak om je doel te beschrijven en meer inzicht te krijgen in wie je bent. Bij jou had ik het gevoel dat het net iets meer wars. En dat klopte ook!
Soraya Amir
Beleidsadviseur
Inspirerend en inzichtgevend! Ik heb de ruimte gekregen om over bepaalde zaken na te denken. Ik kan iedereen aanraden met Martine te werken.
Maaike Bijvoet
Lerares
doe mee met de volgende ronde

Hoe gaat het in zijn werk?

Dit is een live online groepstraining start op een maandag en loopt slecht 1 midweek, je krijgt dus heel veel in een korte tijd. Het grote voordeel is dat je veel kunt bereiken in een hele korte tijd.

Weinig tijd? Geen zorgen, alle live coach calls met de groep worden opgenomen en je houdt toegang tot alle materialen en video’s.

Zo simpel is het. Investeer deze ene week in jezelf en je hebt helderheid én actie direct binnen handbereik!

De online retraite Weten Wat je Wilt volg je voor € 497,- excl. btw

Meld je snel aan!
Gelukkige mensen maken een mooiere wereld.

Scroll naar top
VitaMaz draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders