Over mij - VitaMaz
Zoeken
Sluit dit tabje

Welkom

Vroeger zei ik altijd al dat ik een eigen praktijk wilde later, ik dacht altijd als psycholoog. Mensen helpen én werken aan huis, dat leek me wel wat. Toch waren er wat omwegen voor nodig om te komen waar ik nu sta, een bloeiende coachpraktijk gericht op het vinden van meer geluk in leven en loopbaan. Een speurtocht die ik zelf ook heb ervaren en waar ik nog steeds van alles in leer.

Al jong leerde ik dat het leven niet altijd makkelijk of leuk is, en niet eens omdat er nou iets heftigs in mijn leven plaatsvond. Ik kom juist uit een heel warm nest. Toch raakte ik in mijn tienerjaren behoorlijk depressief, een moeilijke tijd waar ik een lange periode in heb gezeten. 

Best pittig om zo jong dat al te doorleven maar jeetje wat heb ik daar veel van geleerd! Het hielp me onder andere toen ik op mijn 27e weer niet lekker in mijn vel kwam te zitten. Mijn werk vond ik niet meer leuk, ik liep er vooral op leeg en hetzelfde gold voor mijn relatie.. Ik deed eigenlijk helemaal niet meer wat ik zelf leuk vond, ik leefde zoals ik dacht dat het hoorde, zoals anderen verwachtten. Maar ik werd er niet gelukkiger van. 

Hoog tijd voor verandering! En voor het antwoord op de vraag: wat wil ík eigenlijk? Wat maakt mij eigenlijk gelukkig?

Ik beëindigde mijn relatie, nam een half jaar onbetaald verlof en ging op reis. En in die maanden in Canada ontdekte weer wat ik belangrijk en leuk vond. Natuurlijk hoef je niet naar de andere kant van de wereld te reizen om hierachter te komen, er zijn eenvoudiger manieren. Het enige wat wel nodig is, is zelf in actie komen.

Natuurlijk maak ik genoeg moeilijke momenten mee, verlies, onverwachte gebeurtenissen en stress horen ook bij het leven. Maar hoe bouw je daar weer op voort en maak je  jouw geluk prioriteit?

Inmiddels heb ik vele coachklanten mogen helpen om van hun vraag of tegenslag hun kracht te maken. Om meer geluk te vinden in leven en loopbaan. Uiteindelijk wil iedereen dat toch, gelukkig zijn?

 

VITA staat voor leven.

MAZ komt van mijn naam maar klinkt ook als het Spaanse woord más dat ‘meer’ betekent.

VitaMaz staat dan ook voor Meer Leven.

Leef alsof het je laatste dag is,
leer alsof je
eeuwig leeft.

Mijn (werk)geluk

Mijn werkgeluk is het coachen van vrouwen die zich afvragen, wie ben ik ook al weer, wat vind ik belangrijk en wat wil ik in mijn leven en loopbaan?

Coachen doe ik 1op1, zowel live als online, in kleine groepen, in online programma’s en binnen organisaties/teams. Alle coaching is gericht op het vinden van geluk in leven en loopbaan. 

En ja, leven en loopbaan horen volgens mij altijd bij elkaar!

In mijn vrije tijd ben ik de gelukkige mama van dochter Olin, ben ik reislustig (of dat nu Chili of Terschelling is), hou ik van het ondernemen, blijf ik eeuwig leren en noem ik mezelf graag een professioneel levensgenieter 🙂

 

VitaMaz

voor
Meer Leven in je Leven

Scroll naar top
VitaMaz draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders