Ster in Solliciteren - VitaMaz
Zoeken
Sluit dit tabje

Online training

In 6 stappen naar

werk waar je blij van wordt

* start vandaag nog *

Online training

Droombaan in 6 stappen

Deze online training neemt je aan de hand op weg naar de baan waar je weer mét energie van thuiskomt in plaats van opgebrand.

Na afloop van deze training weet je wat je zoekt en hoe je zoekt. Je gaat in 6 stappen van vage wens naar concrete kaders en actie richting jouw nieuwe loopbaan. 

En niet alleen dat, ook alle input voor het maken van een prachtig en opvallend c.v., een motivatiebrief en tips voor het voeren van gesprekken, inclusief online sollicitaties en video.

LET OP: Deze training is tijdelijk voor slechts €17,- beschikbaar!

(En ja dat is eigenlijk belachelijk 🙂

Je krijgt direct toegang tot de eerste module dus ga snel op weg naar jouw droombaan!

Gewoon nog even volhouden...?

Het moment dat ik met een barstende migraine op de bank lag en het volgende dacht, toen wist ik dat het echt goed fout zat. Als je wel eens een flinke migraine hebt gehad, dan weet je, het is heftig en zo’n hoofdpijn gun je eigenlijk niemand.

Maar dit is wat ik dacht:
‘Nu hoef ik tenminste niet aan het werk vandaag.’

Bovenstaande was onderdeel mijn keerpunt. Niet dat ik na die dag meteen het licht zag, welnee, ik heb nog een relatiebreuk, een gekneusde voet en een wereldreis nodig gehad maar ik ben dan ook wat hardleers zullen we maar zeggen 🙂
Wat ik vooral wil aangeven is: ik snap het! Als je denkt ‘het valt wel mee’ of  ‘ach gewoon nog even volhouden’. Trust me, ik herken het. 

Wat ik iedereen gun is weten, voelen en ervaren dat een volgende stap binnen handbereik is. En dat je het nooit alleen hoeft te doen. Er is zoveel beschikbaar om je verder te helpen! En dan bedoel ik niet eens mijn eigen programma’s en coaching – al is deze training natuurlijk wel echt een buitenkansje en praktisch gratis.

Ervaringen van anderen

Gemiddelde beoordeling: 4.8 / 5.0 sterren
5/5
Niet alleen maar filosoferen en dromen maar tot de kern en actie. Er zat veel meer in dan ik vooraf had verwacht. Aanrader!
Mary
Inkoper
Bijzonder hoe je in een korte tijd veel inzichten rijker bent over jezelf en je leven. Martine heeft een hele fijne energie.
Priscilla Koster​
Vegan Food Inspirator
Martine helpt je om verdiepende vragen te stellen over je passie en je energie, zowel zakelijk als privé. Waar je blij van wordt en waar je nog wat te doen hebt
Irene Quakkelaar
Gebiedsontwikkelaar

Inhoud van de training

Jouw wensenlijst

Module 1

In deze module krijg je een aantal vragen en kleine opdrachten waarna je helder hebt wat jouw wensen en voorwaarden zijn voor jou volgende stap in je loopbaan.

Jouw wensenlijst

Andersom solliciteren

Module 2

Ik ben tijdlijnkaartinhoud. Je me altijd veranderen. Klik hier om deze tekst te bewerken.
Andersom solliciteren

Er is een mogelijkheid om één op één coachsessies te boeken. Let op: daarvoor zijn beperkt plekken beschikbaar. Mail naar administratie@vitamaz.nl voor tarief en beschikbaarheid. Een vrijblijvende kennismaking voor 1op1 coaching is altijd mogelijk.

Scroll naar top
VitaMaz draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders