Wat heb je gemist (als kiespijn)? - VitaMaz
Zoeken
Sluit dit tabje

Wat heb je gemist (als kiespijn)?

Wat heerlijk he, dat alles weer kan? Of.., niet?Gemist (als kiespijn)

Persoonlijk vind ik het wel lekker dat we even klaar zijn met alle maatregelen. We waren er inmiddels allemaal ook wel echt ‘klaar mee’ denk ik.

Ik moet toegeven, met een baby is de avond lock-down volledig aan mij voorbij gegaan (ik bedoel – hoezo dat je na 9u ’s avonds nog iets wilt ondernemen..?). En ook het verplichte thuiswerken tijdens mijn zwangerschap vond ik vooral luxe. Maar ook ik miste het uit eten gaan behoorlijk of na een strandwandeling spontaan heerlijk neerstrijken in een koffietent. (En kunnen we het even hebben over nergens kunnen plassen als je onderweg bent?..)

Het zette me aan het denken, wat heeft deze periode voor jou betekent? Wat vond eigenlijk wel prima en wat miste je enorm?

Het is zo makkelijk om nu gewoon weer op de oude voet verder te gaan. Zeker omdat het een beetje kan voelen alsof je van alles in moet halen. Ik merk zelf dat ik echt moet zoeken waar ik mijn tijd aan wil besteden, ja, sociale dingen zeker, maar nee, echt niet onbeperkt. De agenda voelt in ieder geval weer veel voller en ik denk dat ik dat eigenlijk helemaal niet zo prettig vindt. Goed dus om hierin de touwtjes in handen te nemen!

Het is voor iedereen anders. Wat geeft en wat kost je energie? Mijn batterij laadt bijvoorbeeld vooral op door voldoende tijd buiten en voldoende tijd alleen. Voor jou kan dat heel anders zijn, juist genoeg tijd met vrienden doorbrengen, in een bruisende omgeving vertoeven, juist werken op kantoor.

Sta je er bij stil, wat jij eigenlijk prettig vindt, nu het ‘gewone’ leven weer op gang komt? Je kunt kijken of je jouw keuzes daar vervolgens meer op in kunt richten. Ik bedoel, als we dan toch door die bizarre periode moesten gaan, laten we er dan maar ons voordeel mee doen en er wat van opsteken nietwaar?

Wil je makkelijker tot de juiste keuzes komen voor jouw leven? Dan is de gratis Kernwaarden cursus wel iets voor jou! In 3 simpele stappen krijg jij een boodschappenlijstje voor jouw leven – een eenvoudig en uniek kompas die al jouw keuzes vanaf nu eenvoudiger zullen maken. Je kunt je hier direct aanmelden en starten.

Meer blogs

Scroll naar top
VitaMaz draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders